«Ντου» Κασιδιάρη στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ -Για το επεισόδιο με τον Κοντομηνά - iefimerida.gr

«Ντου» Κασιδιάρη στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ -Για το επεισόδιο με τον Κοντομηνά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εισβολή» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνούσε με τα όσα έλεγε εκείνη τη στιγμή η ρεπόρτερ του καναλιού.

Σε τηλεοπτική σύνδεση με τη Βουλή, η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο επεισόδιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον Δημήτρη Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των καναλιών.

Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίστηκε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος κατά τα φαινόμενα περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, άκουσε τα όσα έλεγε η ρεπόρτερ και αποφάσισε να σταθεί δίπλα της και να παρέμβει.

«Συγνώμη, γιατί λέτε ψέματα; Δεν είδατε ότι με έβρισε πρώτος ο κ. Κοντομηνάς; Γιατί δεν το λέτε αυτό; Γιατί το κρύβετε; Με έβρισε πρώτος και εγώ του απάντησα όπως όφειλα. Κάνω μία παρέμβαση γιατί λέτε ψέματα και πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε ο κ. Κασιδιάρης σε έναν μονόλογο, ενώ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του παρουσιαστή από το στούντιο του ΣΚΑΪ, να φορέσει ακουστικό προκειμένου να γίνει διάλογος για το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ