Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η άρση βαρών της Ρωσίας - iefimerida.gr

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η άρση βαρών της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το CAS απέρριψε την προσφυγή της ρώσικης ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και έτσι δεν θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ΔΟΕ έριξε προ ολίγων ημερών το μπαλάκι στις Διεθνείς Ομοσπονδίες του κάθε αθλήματος και αυτή της άρσης βαρών ανακάλυψε ότι από τους οκτώ Ρώσους αθλητές οι έξι ήταν στη σχετική λίστα του ΜακΛάρεν με το σκάνδαλο ντόπινγκ και άλλοι δύο είχαν βρεθεί θετικοί τα προηγούμενα χρόνια. Η WADA από την πλευρά της εμφανίστηκε αρνητική για συμμετοχή των έντεκα αθλητών της Ρωσίας, αλλά έγινε σχετικό αίτημα στο CAS από τους Ρώσους που δεν έμαθαν σήμερα (04/08) τα νέα που περίμεναν.

Παράλληλα, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο απέρριψε και τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι 17 Ρώσοι κωπηλάτες, ώστε να τους επιτραπεί η συμμετοχή στο Ρίο και θα δώσουν το «παρών» έξι αθλητές.

Αντιθέτως, είναι ευχάριστα τα νέα για τη Ρωσία σε ο,τι αφορά την πυγμαχία, καθώς η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί από τους έντεκα αθλητές όπως ενημέρωσε η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ