Κορωπί: Πυροβόλησε 2 άτομα, ήθελε να εκδικηθεί τον θάνατο της συζύγου του - iefimerida.gr

Κορωπί: Πυροβόλησε 2 άτομα, ήθελε να εκδικηθεί τον θάνατο της συζύγου του

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζουν οι νέες εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί, όπου το βράδυ της Τετάρτης έπεσε νεκρή μία 35χρονη γυναίκα, από το χέρι 26χρονης.


Σήμερα το απόγευμα, ο 41χρονος πρώην σύζυγος της δολοφονημένης πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του, στο σπίτι τους, με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τους στα πόδια και την πλάτη.

Κορωπί: Πυροβόλησε 2 άτομα, ήθελε να εκδικηθεί τον θάνατο της συζύγου του | iefimerida.gr 0

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα τραυματίστηκαν ελαφριά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ενώ ο 41χρονος τράπηκε σε φυγή και ήταν σε κατάσταση αμόκ. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε σε αστυνομικούς, που τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο, ότι θα σκοτώσει κι άλλους και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τελικά λίγο μετά τις 18:30 ο 41χρονος «έπεσε» στα χέρια της ΕΛΑΣ και συνελήφθη.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η νυν σύντροφος του 41χρονου, η 26χρονη, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του 41χρονου και μετά από μεταξύ τους καβγά μαχαίρωσε σε πολλά σημεία την 35χρονη, η οποία κατέληξε.

Γείτονες ανέφεραν ότι οι καβγάδες ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν συχνοί και είχαν φτάσει μάλιστα μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην απολογία της ότι ήθελε να τρομάξει και όχι να δολοφονήσει το θύμα. «Θόλωσα, δεν ήξερα τι έκανα, ζητώ συγνώμη από τα παιδιά», φέρεται να είπε ακόμη στην απολογία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωπί οικογενειακή τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ