Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Με έκλεψαν σε βενζινάδικο -Επεσα θύμα «πειραγμένης» αντλίας - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Με έκλεψαν σε βενζινάδικο -Επεσα θύμα «πειραγμένης» αντλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ατυχές περιστατικό, που δυστυχώς όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται πως συμβαίνει σε αρκετούς πολίτες, είχε η βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταβεί σε πρατήριο υγρών καυσίμων επι της οδού Αχαρνών προκειμένου να γεμίσει το αυτοκίνητο της με βενζίνη. Ωστόσο, καθώς απομακρύνθηκε από το βενζινάδικο διαπίστωσε οτι ο δείκτης της βενζίνης δεν είχε μετακινηθεί καθόλου. Μάλιστα το ποσό με το οποίο υποτίθεται πως είχε εφοδιάσει το ρεζερβουάρ της βενζίνη ήταν στα 30 ευρώ.

Οταν η κ. Λιβανίου διαπίστωσε οτι ο δείκτης είναι πολύ χαμηλός και πως κάτι συμβαίνει ειδοποίησε την αστυνομία.«Χωρίς να γνωρίζω αν έχω ή όχι καύσιμα πήρα τηλέφωνο την Άμεση δράση και ζήτησα βοήθεια», σημειώνει στην Αυγή.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, πήραν α στοιχεία του πρατηρίου από την βουλευτή και στη συνέχεια την συνόδευσαν στο πλησιέστερο βενζινάδικο προκειμένου να εφοδιαστεί με βενζίνη. Τότε διαπίστωσαν πως ο δείκτης σε αυτήν την περίπτωση ανέβηκε κανονικά, επομένως κάτι περίεργο συνέβη στο προηγούμενο βενζινάδικο...

Στη συνέχεια, μαζί με τις αποδείξεις από τα δύο βενζινάδικα και τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ως μάρτυρες, η βουλευτής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα των Πατησίων και κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του πρώτου βενζινάδικου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βενζινάδικο αντλία βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ