Παρίσι: Νεαροί ακινητοποιούν λεωφορείο και το καίνε με μολότοφ -Φώναζαν Allahu Akbar [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρίσι: Νεαροί ακινητοποιούν λεωφορείο και το καίνε με μολότοφ -Φώναζαν Allahu Akbar [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ομάδα νεαρών στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού ακινητοποίησε λεωφορείο κατέβασε οδηγό και επιβάτες και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από την επίθεση. Σε αυτό φαίνεται η ομάδα των νεαρών να σταματάει την πορεία του λεωφορείου, βάζοντας στον δρόμο κάδους απορριμάτων. Αφού το ακινητοποιούν αναγκάζουν τον οδηγό και πέντε επιβάτες να κατέβουν και έπειτα, αφού του σπάνε τα τζάμια, πετούν βόμβες μολότοφ πυρπολώντας το.το
Σύμφωνα με μαρτυρίες η ομάδα των αγνώστων, φώναζε «Allahu Akbar», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, όμως ο Δήμαρχος του Σεν Ντενί, δηλώνει στην Le Parisien: «Αυτή η ενέργεια προμελετημένου βανδαλισμού, οι επιπτώσεις της οποίας είναι τραγικές, έρχεται μετά από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ενός εργαζομένου με βόμβα μολότοφ στις 22 Ιουλίου αλλά και του βανδαλισμού κάποιων κτιρίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι λεωφορείο μολότοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ