«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ - Δικό του ματς έχασε με 2-1 από τον Αγιαξ και αποκλείστηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ - Δικό του ματς έχασε με 2-1 από τον Αγιαξ και αποκλείστηκε [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0, έχασε τα... άχαστα και ο νόμος του ποδοσφαίρου τον «πλήρωσε» με αποκλεισμό.

Ο Αγιαξ ισοφάρισε με πέναλτι και στο τέλος του ματς με γκολ πήρε την πρόκριση, ενώ όλα έδειχναν παράταση στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ στο 4' έκανε το 1-0 με τον Αθανασιάδη, μετά χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες και τελικά έγινε το 1-1 με πέναλτι του Κλάασεν στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ είχε πάλι τον έλεγχο, έχασε ξανά ευκαιρίες, αλλά ο Κλάασεν στο 87' έκανε το 2-1 και... πάγωσε την Τούμπα που έζησε τον αποκλεισμό από το Champions League. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης (84’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάχοφ (89’ Κουλούρης), Ροντρίγκες (70’ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης.

Άγιαξ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Βίργκεβερ, Βέστερμαν, Ντάικς, Γκούντελι, Ράιντεβαλντ, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (64’ Ελ Γκάζι).

Τα γκολ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Άγιαξ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ