Η Ραχήλ Μακρή μιλάει παράξενα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Δείτε το βίντεο - iefimerida.gr

Η Ραχήλ Μακρή μιλάει παράξενα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Δείτε το βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή «Πρωινούλι» έδωσε το παρών η Ραχήλ Μακρή, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά περίεργα λόγια και παίρνοντας σαφείς αποστάσεις.


«Μια χαρά είναι οι σχέσεις μου. Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μας έχουν συνδέσει ότι είμαστε δίδυμο περίεργο, ενώ δεν είναι έτσι στην ουσία. Ήμασταν μες στη Βουλή, είχαμε ίδια ηλικία, ίδια πορεία» είπε αρχικά.
Παρόλα αυτά, για την επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας", τόνισε: «Εγώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν την αδικούσαν την υπερασπίστηκα. Εκείνη δεν με ενδιαφέρει τι έκανε».
Και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Εγώ τιμώ τις φιλίες μου. Είμαι άνθρωπος που κοιτώ να υπάρχει δίκιο και όταν ο άλλος αδικείται... αυτό δεν το αποδέχομαι.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει κάνει μια προσπάθεια, έναν πολιτικό φορέα που δημιούργησε, που λέγεται Πλεύση Ελευθερίας. Εμένα μου ζητήθηκε πριν τον φτιάξει να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια να υλοποιήσει το όραμά της και το έκανα όπως όφειλα να κάνω. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ έχω τη δική μου πολιτική υποδομή, δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι
».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ