Ολάντ κατά Τραμπ: Οι υπερβολές του προκαλούν τάση για εμετό - iefimerida.gr

Ολάντ κατά Τραμπ: Οι υπερβολές του προκαλούν τάση για εμετό

Φωτογραφία: Thibault Camus/EPA/ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε σε συνέντευξη του ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρεία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι υπερβολές του σου προκαλούν διάθεση για εμετό», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος αναφερόμενος συγκεκριμένα στην διένεξη του μεγιστάνα με τους γονείς μουσουλμάνου στρατιώτη των ΗΠΑ που υποστήριξαν το Δημοκρατικό κόμμα.

Σε μια σπάνια ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα ενός άλλου κράτους, ο Ολάντ υποστήριξε ότι δεν μπορεί κάποιος να μην σέβεται την μνήμη ενός στρατιώτη της χώρας του, ενώ πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ με τον Τραμπ οδηγούνται προς τον αυταρχισμό.

Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος δεν έκρυψε την ανησυχία του ότι σε περίπτωση εκλογής του Τραμπ τον Νοέμβριο, το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τις εξελίξεις και εκτός των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Γαλλία Ολάντ ΗΠΑ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ