O γιος της Τζένης Βάνου εγκατέλειψε το τραγούδι -Τι δουλειά κάνει [εικόνα] - iefimerida.gr

O γιος της Τζένης Βάνου εγκατέλειψε το τραγούδι -Τι δουλειά κάνει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έκαναν τον Μιχάλη Ρηγόπουλο, γιο της Τζένης Βάνου να αφήσει για λίγο το τραγούδι και να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα καθώς δεν έβρισκε εργασία.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Εspresso, όπου μίλησε για την απόφαση του αυτή αλλά και για τις δυσκολίες που τον έκαναν να πρέπει να φύγει από την Αθήνα μακρυά από την οικογένειά του προκειμένου να εργαστεί.

Ο γιος της Τζένης Βάνου βρίσκεται στη Σαντορίνη και εργάζεται σε γνωστή εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σκέφτεται μόνο πότε θα έρθει ο Νοέμβριος που τελειώνει η σεζόν στο νησί και θα γυρίσει πίσω πάλι στην οικογένειά του.

«Με την οικονομική κρίση οι δουλειές στον καλλιτεχνικό χώρο μειώνονται κι εγώ από τότε που έγινα πατέρας δύο παιδιών δεν μπορούσα να είμαι μόνο τραγουδιστής, εφόσον δεν έβγαζα τα προς το ζην. Αναζήτησα μια νέα δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Περιμένω πώς και πώς τον Νοέμβριο, που λήγει το εξάμηνο συμβόλαιο με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων για να επιστρέψω κοντά στην οικογένειά μου», σημείωσε ο Μιχάλης Ρηγόπουλος.

O γιος της Τζένης Βάνου εγκατέλειψε το τραγούδι -Τι δουλειά κάνει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαντορίνη τραγουδιστής Τζένη Βάνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ