Βολιβία: Κατασχέθηκαν 7.5 τόνοι κοκαΐνης -Αξίας 350 εκατ. δολαρίων - iefimerida.gr

Βολιβία: Κατασχέθηκαν 7.5 τόνοι κοκαΐνης -Αξίας 350 εκατ. δολαρίων

Φωτογραφία: Bolivian Information Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσχεση 7.5 τόνων κοκαΐνης και τη σύλληψη τριών Βολιβιανών προέβη η αστυνομία της Βολιβίας σε μια εκτεταμένη επιχείρηση ναρκωτικών.

Tα ναρκωτικά προορίζονταν για τις Ονδούρες, με πιθανό τελικό προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε κυβερνητικός αξιωματούχος χθες.

Η αξία της κοκαΐνης, η οποία είχε συσκευαστεί σε φορτίο ορυκτών, έχει αξία που υπερβαίνει τα 143 εκατομμύρια ευρώ (160 εκατ. δολάρια) στις Ονδούρες και τα 313 εκατομμύρια ευρώ (350 εκατ. δολάρια) στις ΗΠΑ, είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Βολιβίας, Κάρλος Ρομέρο σε συνέντευξη Tύπου.

Ο Ρομέρο πρόσθεσε πως η κοκαΐνη βρισκόταν σε φορτηγά που μετέφεραν βορικά άλατα χρησιμοποιώντας έναν απομακρυσμένο ορεινό δρόμο που συνδέει τη Βολιβία με τα λιμάνια της Χιλής.

Τον Μάιο, η αστυνομία της Κολομβίας είχε κατασχέσει 8 τόνους κοκαΐνης, μια από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις στην ιστορία της χώρας, σύμφωνα με αξιωματούχους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βολιβία κοκαίνη κατάσχεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ