Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε καλοκαιρινή διάθεση -Με μπικίνι και εντυπωσιακούς κοιλιακούς [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε καλοκαιρινή διάθεση -Με μπικίνι και εντυπωσιακούς κοιλιακούς [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δυναμική και γοητευτική και δεν διστάζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Ο λόγος για τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία το τελευταίο διάστημα μας εκπλήσσει διαρκώς.

Έχοντας λάβει ενεργό ρόλο στο πλευρό του συζύγου της, συνοδεύοντάς τον στο επίσημο ταξίδι στο Ισραήλ -όπου τράβηξε την προσοχή με το απλό και κομψό της στυλ- η Μαρέβα Μητσοτάκη αυτή τη φορά εντυπωσίασε με μία ακόμα εμφάνισή της η οποία έρχεται από το Instagram. Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με μία φίλη της.

Σε αυτή αποδεικνύει ότι παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, καθώς φοράει μία πλεκτή λευκή φούστα, που αποτελεί την τελευταία λέξη για την παραλία, και ένα απλό μπικίνι σε σκούρα απόχρωση.

Την προσοχή τραβάει όμως το καλογυμνασμένο της σώμα και κυρίως οι κοιλιακοί της. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε δηλώσει ότι αγαπά πολύ τη γυμναστική και ειδικά τις pilates και τη yoga.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε καλοκαιρινή διάθεση -Με μπικίνι και εντυπωσιακούς κοιλιακούς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρεβα μητσοτακη κοιλιακοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ