Εύβοια: Δύο αντιπυρικές ζώνες στο όρος Καντήλι - iefimerida.gr

Εύβοια: Δύο αντιπυρικές ζώνες στο όρος Καντήλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, αποτελούμενη από πυροσβέστες, δασοφύλακες, στρατιώτες, δίνουν τη μάχη για την κατασκευή δύο αντιπυρικών ζωνών στο όρος Καντήλι, η μία στη μονή Γαλατάκη και άλλη στο χωριό Τρούπη, ώστε να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο στη Βόρεια Εύβοια.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η προσπάθεια των δυνάμεων κατάσβεσης είναι υπεράνθρωπη, για να επωφεληθούν από την άπνοια και να κατασκευάσουν τις αντιπυρικές ζώνες, ώστε το πρωί της Τρίτης, με το πρώτο φως της ημέρας που θα πετάξουν τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα, να έχει πλήρως ελεγχθεί η πυρκαγιά.

Την ίδια ώρα όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε εγρήγορση, με οχήματα της Πυροσβεστικής να πραγματοποιούν όλη τη νύχτα περιπολίες, για να αντιμετωπιστούν πιθανές μικροεστίες και αναζωπυρώσεις.

Στην περιοχή της Λίμνης έχει ελεγχθεί πλήρως η φωτιά και δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Εύβοια πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ