Μυστήριο με τρύπες από σφαίρες στο κτίριο της πρεσβείας του Μεξικού στο Κολωνάκι - iefimerida.gr

Μυστήριο με τρύπες από σφαίρες στο κτίριο της πρεσβείας του Μεξικού στο Κολωνάκι

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμό στις αρχές έχουν προκαλέσει οι τρύπες από σφαίρες, στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα, στο Κολωνάκι.

Την πρώτη οπή αντιλήφθηκε το πρωί της Δευτέρας ένας υπάλληλος χρηματιστηριακής εταιρείας, καθώς ήταν σε τζαμαρία των γραφείων της. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για οπή από σφαίρα.

Η χρηματιστηριακή εταιρεία στεγάζεται στον τέταρτο όροφο του κτιρίου στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι, έναν όροφο κάτω από την πρεσβεία του Μεξικού. Αμέσως ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προκειμένου να εξετάσει τον χώρο, ενώ όλα τα σενάρια είναι προς διερεύνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 29 Ιουνίου μέλη του Ρουβίκωνα είχαν κάνει κατάληψη στα γραφεία της πρεσβείας του Μεξικού.

Το βράδυ της Δευτέρας όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, και δεύτερη τρύπα, πιθανότατα από σφαίρα, στο κτίριο. Η συγκεκριμένη εντοπίστηκε στην πρόσοψη του 3ου ορόφου, όπου βρίσκονται τα γραφεία πολυεθνικής εταιρείας με είδη ένδυσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρεσβεία Μεξικού σφαίρα Κολωνάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ