Οι παραλίες της Κεφαλονιάς μετατρέπονται σε θερινά σινεμά - iefimerida.gr

Οι παραλίες της Κεφαλονιάς μετατρέπονται σε θερινά σινεμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα προβάλλονται στις μαγευτικές παραλίες της Κεφαλονιάς δίπλα στα καταγάλανα νερά από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου.

Πρόκειται για τo SeaNema Open Air Film Festival που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στις πανέμορφες παραλίες του νησιού του Ιονίου μετατρέποντας τις σε μαγευτικές υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες.

Διακεκριμένες προσωπικότητες αλλά και νέες φωνές του κινηματογράφου και άλλων τεχνών θα παρευρίσκονται στο νησί και μέσα από τις ποικίλες δράσεις του Φεστιβάλ θα επιδιώξουν να μεταμορφώσουν την Κεφαλονιά στον πιο δροσιστικό πολιτιστικό προορισμό του καλοκαιριού.

Οι παραλίες της Κεφαλονιάς μετατρέπονται σε θερινά σινεμά | iefimerida.gr 0

Το SeaNema Open Air Film Festival εγκαινιάζει Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Μικρού Μήκους, υποστηρίζοντας τους νέους Έλληνες κινηματογραφιστές.

Πηγή: e-kefalonia.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεφαλονιά φεστιβάλ ταινίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ