Γεννήθηκε ο εγγονός του Ντέιβιντ Μπόουι -Και πήρε το όνομά του - iefimerida.gr

Γεννήθηκε ο εγγονός του Ντέιβιντ Μπόουι -Και πήρε το όνομά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γέννηση του παιδιού του ανακοίνωσε ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν Τζόουνς.

Ο μικρός ήρθε στη ζωή ακριβώς έξι μήνες μετά τον θάνατο του «δούκα» και η γέννησή του δημοσιοποιήθηκε από τον γιο τού Ντέιβιντ Μπόουι μέσω Twitter.

Στο tweet, με ημερομηνία 30 Ιουλίου, ο Ντάνκαν αναφέρει ότι η σύζυγός του, φωτογράφος στο επάγγελμα, έφερε στον κόσμο τον Στέντον Ντέιβιντ Τζόουνς στις 10 Ιουλίου. Οπως παρατηρείτε, το μεσαίο όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Τζόουνς είναι Ντέιβιντ, όπως το μικρό όνομα του αξέχαστου τραγουδιστή, και αποτελεί φόρο τιμής του γιου του προς τον πατέρα του.

Γεννήθηκε ο εγγονός του Ντέιβιντ Μπόουι -Και πήρε το όνομά του | iefimerida.gr 0

Στο tweet ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι γράφει: «Στέντον Ντέιβιντ Τζόουνς. Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου, ακριβώς έξι μήνες αφότου ο παππούς του άφησε χώρο γι' αυτόν. Σας αγαπάω και τους δύο τόσο πολύ». Στο δε σκίτσο που συνοδεύει την ανάρτηση, εμφανίζονται οι τρεις γενιές των ανδρών της οικογένειας Τζόουνς.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τον Φεβρουάριο, έναν μήνα μετά τον θάνατο του Μπόουι από καρκίνο. Ωστόσο, όπως είχε κάνει γνωστό -επίσης μέσω Twitter- ο Ντέιβιντ Μπόουι ήξερε πριν πεθάνει ότι θα έρθει στον κόσμο ο εγγονός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπόουι γιος εγγονός όνομα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ