Μπέσυ Μάλφα: Μετά το θάνατο της μητέρας μου, σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου - iefimerida.gr

Μπέσυ Μάλφα: Μετά το θάνατο της μητέρας μου, σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Real η ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα.

Η ηθοποιός μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Οπως λέει η ίδια, πίστεψε πως δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί και πως έφτσε σε τέτοιο σημείο μάλιστα που της πέρασε η σκέψη ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, στάθηκε πολύ τυχερή καθώς είχε στον πλευρό της τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση αλλά και τα παιδιά της, που τη υποστήριξαν πολύ βοηθώντας την να το ξεπεράσει.

«Πληγώθηκα και πόνεσα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω…», παραδέχεται η ίδια.

Ο Γεράσιμος ήταν πλάι σου στην πολύ δύσκολη στιγμή με τον χαμό της μητέρας σου;

Ήταν το στήριγμά μου, μαζί με τα παιδιά μας, τους φίλους μας… Πληγώθηκα και πόνεσα από τον χαμό της, πονάω τρομερά ακόμα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτή την τόσο μεγάλη απώλεια της γυναίκας στην οποία οφείλω όσα είμαι σήμερα. Έπιασα πάτο, είχα την αίσθηση ότι δεν θα τα βγάλω πέρα και δεν σου κρύβω πως πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να βάλω τέλος στη ζωή μου.

Μου συνέβη κι εμένα όταν έχασα τη μαμά μου, μα πέρασε κι έφυγε σε ελάχιστο χρόνο...

Είναι τόσο το βάρος που χάνεσαι σε κακές σκέψεις. Βρήκα τη δύναμη και προχώρησα με τη βοήθεια του άντρα μου, των παιδιών μου, όλων όσοι μου κράτησαν ζεστά το χέρι. Έμεινα όρθια γι’ αυτούς. Μα μου λείπει τόσο πολύ η μαμά μου. Μου λείπει πολύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΦΑ Ηθοποιός συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ