Malaysia Airlines: Τζιχαντιστή πιλότο ή αεροπειρατή βλέπουν πίσω από την πτώση της πτήσης MH370 - iefimerida.gr

Malaysia Airlines: Τζιχαντιστή πιλότο ή αεροπειρατή βλέπουν πίσω από την πτώση της πτήσης MH370

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πτήση ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών είναι πιθανό να βρισκόταν υπό έλεγχο τη στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου στην επιφάνεια της θάλασσας και είναι πιθανό να οδηγήθηκε στην πτώση από τζιχαντιστή πιλότο ή αεροπειρατή.

Σύμφωνα με τον Λάρι Βανς, ειδικό αεροπορικών δυστυχημάτων σε δηλώσεις του, στο “Nine Network,” καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ο εντοπισμός ενός πτερυγίου (flaperon) στ' ανοικτά της Μαδαγασκάρης. Το πτερύγιο αυτό, ήταν σε θέση προέκτασης, που σημαίνει ότι το αεροσκάφος εκτελούσε ελεγχόμενη πτήση κατά την πρόσκρουσή του, στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Βανς, η επέκταση του αναφερόμενου πτερυγίου γίνεται όταν το αεροσκάφος προσπαθεί να προσγειωθεί, μέσω ενεργοποίησης ενός διακόπτη, που δεν είναι πιθανό να συμβεί όταν υπάρχει ένα έκτακτο μη προγραμματισμένο γεγονός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Malaysia Airlines ΜΗ370 τζιχαντιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ