Φθιώτιδα: Παιδιά «έπεσαν» σε χειροβομβίδα ενώ έπαιζαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: Παιδιά «έπεσαν» σε χειροβομβίδα ενώ έπαιζαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απασφαλισμένη χειροβομβίδα έπεσαν 10 μικρά παιδιά το απόγευμα της Παρασκευής όταν έπαιζαν μεταξύ τους στο χωριό Καμπιά της δυτικής Φθιώτιδας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport το σημείο στο οποίο βρέθηκε η χειροβομβίδα ήταν ένα ύψωμα στο οποίο οι Γερμανοί είχαν στήσει το παρατηρητήριό τους στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Φθιώτιδα: Παιδιά «έπεσαν» σε χειροβομβίδα ενώ έπαιζαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα η αστυνομία όπου απέκλεισε το σημείο, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα μεταβεί στο χωριό κλιμάκιο πυροτεχνουργών του στρατού για να περισυλλέξουν τη χειροβομβίδα.

Φθιώτιδα: Παιδιά «έπεσαν» σε χειροβομβίδα ενώ έπαιζαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα ακόμη και σε τόσο μεγάλο διάστημα όπως αυτό που χρονολογείται η εν λόγω χειροβομβίδα που εικάζεται να βρίσκεται στο μέρος από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χειροβομβίδα Φθιώτιδα παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ