Επτά επιθέσεις ληστών τη νύχτα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Επτά επιθέσεις ληστών τη νύχτα στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση των ληστών στην Αθήνα κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χθες το βράδυ σημειώθηκαν επτά νέα περιστατικά. Η αρχή έγινε στο Ζεφύρι όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι κατόρθωσαν να αποσπάσουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο. Οι δράστες χτύπησαν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στα Καμίνια όταν δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν και με την απειλή όπλων «άδειασαν» τα ταμεία του καταστήματος. Οι ληστείες σε καταστήματα συνεχίστηκαν καθώς ένας ένοπλος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών της Κυψέλης, αρπάζοντας τις εισπράξεις.

Επιθέσεις όμως είχε και σε σπίτια η πρώτη έγινε στους Αγίους Αναργύρους, όταν έξι συνολικά αλλοδαποί δράστες εισέβαλαν σε οικία και με την απειλή μαχαιριού έφυγαν με λεία άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή. Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στην Κυψέλη όταν τρεις άγνωστες δράστες μπήκαν ένοπλοι στην οικία ενός άτυχου ζευγαριού και του απέσπασαν χρήματα, τιμαλφή αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο.

Τέλος, στο Περιστέρι, κοντά στη στάση του μετρό, επίθεση δέχτηκε ένας οδηγός ταξί όταν ένας κακοποιός του επιτέθηκε με μαχαίρι και του απέσπασε τις εισπράξεις της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ