Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους μέσω Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους μέσω Instagram [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram/Paul Pogba
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης περιμένει την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, ο Γάλλος μέσος... τρολάρει τους δημοσιογράφους και κάνει διακοπές.

Δεν έχει τελειωμό το «σήριαλ» της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους φαίνεται πως διάβασε τα άρθρα που τον θέλουν να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι θέλησε να σπάσει... πλάκα με τα όσα γράφονται.

Τι έκανε; Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες που τον δείχνουν να βρίσκεται στα στούντιο της Universal στην Καλιφόρνια και έγραψε:

«Έκτακτη είδηση: Ο Πογκμπά υποβάλλεται σε ιατρική επίσκεψη στα Universal Studios της Καλιφόρνια», και «Έκτακτη είδηση: Πιάσαμε τον Πολ Πογκμπα να κρατάει το νέο του συμβόλαιο στα Universal Studios της Καλιφόρνια».

Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους μέσω Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους μέσω Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το... τρολάρισμα συνεχίστηκε και λίγο αργότερα βέβαια, όταν ο ίδιος δεν δίστασε να υπογράψει φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -αν και είναι παίκτης της Γιουβέντους- με το όνομα του, όταν του ζητήθηκε από οπαδό των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους μέσω Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χθες πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, επεσήμανε μέσω twitter ότι ο πελάτης του δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «παπαγαλάκια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ