Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στις Ερυθρές Αττικής - iefimerida.gr

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στις Ερυθρές Αττικής

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στις Ερυθρές Αττικής, κοντά σε οικισμό, ενώ διαστάσεις έχει πάρει και η πυρκαγιά που καίει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε δάσος στην Εύβοια.

Στην περιοχή Ερυθρές Αττικής οι πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να μην πλησιάσουν οι φλόγες σε οικισμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, περίπου στα 300 μ. από την εστία της φωτιάς. Πριν από λίγη ώρα ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις και πλέον στο σημείο επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, 3 ιδ. βυτιοφόρα και 4 ελικόπτερα. Η προσπάθεια κατάσβεσης γίνεται πιο δύσκολη εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 5 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Μάχη για να σωθεί το δάσος στην Εύβοια

Διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Φαράκλα Εύβοιας νωρίς το μεσημέρι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή έχουν ενισχυθεί την τελευταία ώρα. Μάχη με τις φλόγες δίνουν 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 28 άτομα πεζοπόρο, 7 μηχανήματα και 6 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έως αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές, αλλά οι δυνάμεις της δίνουν μάχη για να σώσουν το πευκοδάσος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Εύβοια πυροσβέστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ