Νέα «πυρά» Ολυμπιακού κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου - iefimerida.gr

Νέα «πυρά» Ολυμπιακού κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας λόγο για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος.

Νέα «πυρά» εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την παρουσία του Δήμητρη Γιαννακόπουλου στους δύο πρώτους τελικούς, καθώς και για τις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο τελικό.

Οι καταγγελίες εκδικάστηκαν και αναμένονται οι αποφάσεις. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρουν πως χθες (28/7) έλαβαν γνώση των πρακτικών της πρώτης, φετινής Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Πέρα από την Μαργαρίτα Θάνου που είπε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει κάνει την συγκεκριμένη δήλωση, για την οποία έγινε η καταγγελία, το ίδιο είπε και ο Τάκης Μπαλτάκος. Τότε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τού έιπε «καλά θα μας τρελάνεις. Ποιος τις έβαλες στο site της ομάδας σου;».

Όσον αφορά στο θέμα της συνέκτισης των ποινών, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε να ψηφιστεί και να έχει αναδρομική ισχύ, ώστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα από 8 Οκτωβρίου και αν αυτή υπογραφεί από τον Σταύρο Κοντονή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για υπόδειγμα συμπεριφοράς από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου τον τελευταίο χρόνο και ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο γήπεδο μόνο στον τέταρτο τελικό. Στον Ολυμπιακό ερμηνεύουν αυτό τον ισχυρισμό ως παραδοχή ότι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν παράνομη στον πρώτο και τον δεύτερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ