Οριστικά εκτός Α1 μπάσκετ η Κηφισιά - iefimerida.gr

Οριστικά εκτός Α1 μπάσκετ η Κηφισιά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Β' Εθνική θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η Κηφισιά, με την συγκεκριμένη εξέλιξη να γίνεται πλέον και επίσημη με την ανακοίνωση της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «έλλειψη οικονομικών πόρων» που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα. Ετσι, μετά από τρία χρόνια στην πρώτη κατηγορία, η Κηφισιά επιστρέφει στην Β' Εθνική και αναζητείται η ομάδα που θα καλύψει τη θέση που έμεινε κενή.

Η ανακοίνωση αναφέρει;

Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 για την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Η ομάδα θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την ομάδα στα τρία χρόνια που εμφανίσθηκε στην Α1 κατηγορία.

Το Δ.Σ.της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κηφισιά μπάσκετ Α1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ