Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Μάταλα βρίσκεται για διακοπές η Μελίνα Ασλανίδου φροντίζοντας να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ξένοιαστες στιγμές που περνάει στην Κρήτη.

«Πρωινός καφές στα Μάταλα... Αξία ανεκτίμητη....» έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέβασε φωτογραφίες φορώντας ένα ολόσωμο λευκό μαγιό με κορδόνια στο στήθος.

Βέβαια πριν καταλήξει στη τέλεια φωτογραφία ανέβασε άλλες δυο τις οποίες επεξεργάστηκε όχι όμως με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Μετά από λίγη ώρα οι εικόνες αυτές διαγράφηκαν και εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο και στη θέση τους ανέβηκε μια τρίτη ρετουσαρισμένη φωτογραφία η οποία είναι και αυτή που έμεινε στον προσωπικό της λογαριασμό.

1.

Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

2.

Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

3.

Η Ασλανίδου πειραματίζεται με το ρετούς -Δείτε τι διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελίνα Ασλανίδου instagram φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ