Η Freudenberg επενδύει στα Είδη Οικιακής Φροντίδας - iefimerida.gr

Η Freudenberg επενδύει στα Είδη Οικιακής Φροντίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Freudenberg, πολυεθνικός όμιλος εταιριών τεχνολογίας επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία ειδών Οικιακής Φροντίδας.

Η Freudenberg Home and Cleaning Solutions (FHCS) εξαγόρασε την Ιταλική εταιρία GIMI S.p.A. Στην Ιταλία, η GIMI είναι πρωτοπόρος στην αγορά του Laundry Care - κυρίως σε προϊόντα όπως σιδερώστρες / απλώστρες – και διαθέτει ισχυρή παρουσία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Το 2015 η εταιρία σημείωσε τζίρο ύψους 80.000.000€ με εργατικό δυναμικό που φτάνει τους 320 υπαλλήλους. Η εξαγορά υπόκειται στην έγκριση των αρμόδιων αρχών και πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τρίτο τετράμηνο του 2016.

Ο Dr. Mohsen Sohi, CEO του Ομίλου Freudenberg δήλωσε «Με την εξαγορά αυτή συνεχίζουμε την αναπτυξιακή στρατηγική της Freudenberg Home and Cleaning Solutions.»

Σχετικά με την εταιρία Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Η Freudenberg Home and Cleaning Solutions είναι ένας από τους διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές επωνύμων προϊόντων οικιακού καθαρισμού, με ηγετική θέση σχεδόν σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού στους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2015, οι 3.000 υπάλληλοι της εταιρίας την βοήθησαν να σημειώσει πωλήσεις ύψους 800.000.000€ διαθέτοντας στο portfolio της ισχυρά brands όπως Vileda®, Wettex®, O’Cedar ®, Swash®, Gala®, Marigold®. Η εξαιρετική θέση της εταιρίας στην αγορά, βασίζεται στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, την κατανόηση των αναγκών του καταναλωτή και στα καινοτόμα / υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Σχετικά με τον Όμιλο Freudenberg.

H Freudenberg είναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιριών που προσπαθεί να βελτιώνει την ζωή των πελατών της μέσω των τεχνολογικών καινοτομιών που προσφέρει. Μαζί με τους συνεργάτες, πελάτες και επιστήμονες που διαθέτει, η Freudenberg αναπτύσσει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, λύσεις και υπηρεσίες για πάνω από 30 κατηγορίες προϊόντων και χιλιάδες εφαρμογές: λύσεις στεγανοποίησης, εξαρτήματα ελέγχου κραδασμών, φίλτρα, ειδικά χημικά, ιατρικά και μηχανολογικά προϊόντα, υπηρεσίες ΙΤ και προϊόντα καθαρισμού.

Η προσήλωση μας στην καινοτομία και ο προσανατολισμός μας στις ανάγκες των πελατών μας καθώς και η διαφοροποίηση σε συνδυασμό με το ομαδικό πνεύμα είναι οι βάσεις της εταιρίας μας. Συνέπεια στην τελειότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα αποτελούν τις αρχές μας για πάνω από 165 χρόνια.

Το 2014 ο όμιλος Freudenberg απασχολούσε 40.000 άτομα σε περίπου 60 χώρες παγκοσμίως και ο κύκλος εργασιών του έφτασε πάνω από 7,5 δις. €. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε www.freudenberg.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Freudenberg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ