Η καυτή κοκκινομάλλα που αναστάτωσε τον Tζέραρντ Μπάτλερ στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καυτή κοκκινομάλλα που αναστάτωσε τον Tζέραρντ Μπάτλερ στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου βρέθηκε για να απολαύσει τις βουτιές του ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Νησί των Ανέμων.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στην παραλία και έδειχνε να απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο νησί. Ωστόσο, η εμφάνιση μιας πολύ σέξι κοκκινομάλλας έμελλε να διακόψει για λίγο την ηρεμία του αφού με την παρουσία της και μόνο έφερε τα πάνω κάτω στην παραλία της Μυκόνου.

Στο βίντεο Mykonos Live Tv, θα την δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα όπυ αναδεικνύεται το τέλειο σώμα που διαθέτει. Η πανέμορφη κοκκινομάλα πλησιάζει τον διάσημο ηθοποιό, κάθεται στην ξαπλώστρα του και συνομιλέι ιδιαίτερα χαλαρή μαζί του.

Δεν διστάζει να βγάλει και το πουκάμισο της, επειδή είχε αρκετή ζέστη...

Στη συνέχεια μαζί αλλά πλαισιωμένοι πάντα από άνδρες ασφαλείας μεταβαίνουν στην πλωτή εξέδρα έτσι ώστε να χαρούν μια βόλτα με ταχύπλοο σκάφος.

Πηγή Βίντεο: Mykonos Live Tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάτλερ Μύκονο σέξι κοκκινομάλλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ