Η Αννέτ Αρτάνι για τη φωτογραφία-σοκ: Δεν έκανα photoshop, πέρασα επιλόχειo κατάθλιψη - iefimerida.gr

Η Αννέτ Αρτάνι για τη φωτογραφία-σοκ: Δεν έκανα photoshop, πέρασα επιλόχειo κατάθλιψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννέτ Αρτάνι, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσω του Fame Story 3 και τώρα ζει στην Αμερική, μιλά για τη σοκαριστική φωτογραφία του κορμιού της που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια πριν μερικούς μήνες έγινε μανούλα, και μετά τη γέννα, όπως η ίδια είχε πει, δεν αισθανόταν καλά με τα παραπάνω κιλά που είχε πάρει. Ετσι, υποβλήθηκε σε δίαιτα και σκληρή γυμναστική. Και πριν μερικές ημέρες πόσταρε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της αυτής στο Facebook προκαλώντας ποικίλλα σχόλια για το πόσο αδύνατη έμοιαζε η μέση της και η κοιλιά της. Η ίδια δήλωνε υπερήφανη για το σώμα της: «Είμαι τόσο υπερήφανη για την πρόοδο μου. Δούλεψα σκληρά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και τελικά βλέπω στους μυς των ποδιών μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Ο γιος μου θα με βλέπει χαρούμενη και υγιή. Του το χρωστάω όπως και σε εμένα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα και να ζείτε για αυτό που έχετε τώρα», είχε γράψει ποστάροντας τη selfie της.

Η Αννέτ Αρτάνι για τη φωτογραφία-σοκ: Δεν έκανα photoshop, πέρασα επιλόχειo κατάθλιψη | iefimerida.gr 0

Απαντώντας σε εκείνους που είχαν σπεύσει να την κατηγορήσουν ότι είχε περάσει από photoshop τη φωτογραφία της, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», αποκάλυψε ότι η φωτογραφία της δεν υπέστη κάποια επεξεργασία και αποκάλυψε ότι για ένα διάστημα δεν είχε καθόλου όρεξη για φαγητό, λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης που πέρασε: «Δεν έκανα photoshop στη φωτογραφία. Απλώς στο σημείο του αφαλού μου έχω ένα σημάδι χαλάρωσης από τη γέννα και το θόλωσα λιγάκι», είπε η Αννέτ.

Και πρόσθεσε: «Πήρα 20 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και έχασα 35 μετά τη γέννηση του γιου μου. Πιστεύω ότι η επιλόχειος κατάθλιψη ήταν ο βασικός λόγος της απώλειας των κιλών μου. Δεν είχα καθόλου όρεξη να φάω. Τώρα τα πηγαίνω πολύ καλύτερα και νιώθω περήφανη γι’ αυτό. Ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα διατροφής και προπονούμαι με personal trainer. Το οφείλω στον γιο μου να με βλέπει υγιή. Συγγνώμη αν ανησύχησα κάποιους, αλλά είμαι καλά».

Η Αννέτ Αρτάνι για τη φωτογραφία-σοκ: Δεν έκανα photoshop, πέρασα επιλόχειo κατάθλιψη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αννέτ Αρτάνι κορμί selfie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ