ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή 23 πανεπιστημιακών κατά Γκάλμπρεϊθ - iefimerida.gr

ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή 23 πανεπιστημιακών κατά Γκάλμπρεϊθ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κόλαφο» για την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτηρίζει η Ν.Δ. την επιστολή 23 διαπρεπών Ελλήνων καθηγητών προς τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Τέξας για τον ρόλο του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στο Plan X.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, τονίζει πως η επιστολή των καθηγητών αποδεικνύει, πέραν των άλλων, ότι η αξίωση για πλήρη διερεύνηση της σκοτεινής περιόδου του πρώτου εξαμήνου του 2015 και των σχεδίων που καταρτίζονταν, δεν είναι κομματικό, αλλά καθολικό και αντικειμενικό αίτημα.

«Πολύ περισσότερο, όταν ο κ. Τσίπρας έχει προβάλει ως τώρα πολλούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς, ενώ στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προτίμησε να δραπετεύσει και να κρυφτεί. Η Εξεταστική Επιτροπή, για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια, θα γίνει. Είναι δέσμευση που ανέλαβε ρητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αλήθεια, αλλά και η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των Θεσμών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Γκαλμπρέιθ καθηγητές Βαρουφάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ