«Βυθίζονται» οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου -Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο - iefimerida.gr

«Βυθίζονται» οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου -Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χαμηλότερα επίπεδά τους από τον Απρίλιο υποχώρησαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, με το μπρεντ να αναμένεται να καταγράψει τη μεγαλύτερη μηνιαία πτώση του από τον Δεκέμβριο του 2015.

Αιτία είναι η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης που απειλεί να αυξήσει την υπερβάλλουσα προσφορά αργού και προϊόντων διύλισης.

Στις 12:09 ώρα Ελλάδας, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο μπρεντ κατέγραψαν πτώση 81 σεντς στα 41,89 δολάρια, στα χαμηλότερα επίπεδά τους από τον Απρίλιο. Το μπρεντ αναμένεται να σημειώσει μηνιαία πτώση άνω του 15,5%, τη μεγαλύτερη από τον Δεκέμβριο του 2015.

Το αμερικανικό αργό, γνωστό ως West Texas Intermediate (WTI), σημείωσε πτώση κατά 54 σεντς στα 40,60 δολάρια το βαρέλι, υποχωρώντας κάτω από τα 41 δολάρια για πρώτη φορά από τον Απρίλιο. Η τιμή του αναμένεται να σημειώσει μηνιαία πτώση περίπου 16%, τη μεγαλύτερη εδώ και ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρέλαιο διεθνείς τιμές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ