Ο Χαράλαμπος Μάκκας νέο μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας - iefimerida.gr

Ο Χαράλαμπος Μάκκας νέο μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Χαράλαμπο Μάκκα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων.

Ο κ. Χαράλαμπος Μάκκας διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 35 ετών, στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Κατά τη μακρά σταδιοδρομία του κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στον τραπεζικό τομέα και έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων εταιρειών, ενώ από το 2012 διετέλεσε εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, η εκλογή των νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου πιστωτικού ιδρύματος τελεί υπό την έγκριση και τον διαρκή έλεγχο του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (Single Supervisory Mechanism - SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΕ μέλος ΔΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ