Η Μάγδα Τσέγκου εντυπωσιάζει -Φόρεσε στολή δύτη και έκανε κατάδυση για το τρέιλερ της εκπομπής [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μάγδα Τσέγκου εντυπωσιάζει -Φόρεσε στολή δύτη και έκανε κατάδυση για το τρέιλερ της εκπομπής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όπως κάθε χρόνο το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει. Τα Σαββατοκύριακα στο ΣΚΑΪ τους τηλεθεατές θα τους υποδέχεται η Μάγδα Τσέγκου.

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος εντυπωσίασε με την επιλογή του τρέιλερ της εκπομπής. Η Μάγδα Τσέγκου πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά τρέιλερ για ενημερωτική εκπομπή, αφού με δική της πρωτοβουλία φόρεσε στολή δύτη και έκανε γυρίσματα στο βυθό. Το εντυπωσιακό τρέιλερ θυμίζει περισσότερο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ ξένης παράγωγης και όπως ήταν αναμενόμενο κερδίζει αμέσως το κοινό.

Η Μάγδα Τσέγκου από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 7 το πρωί, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Χαραμίδη, θα παρουσιάζουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες, την επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις, στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάγδα Τσέγκου ΣKAΪ τρέιλερ εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ