Πώς ο δικαστικός στον Υμηττό κατάλαβε ότι ο φάκελος ήταν παγιδευμένος - iefimerida.gr

Πώς ο δικαστικός στον Υμηττό κατάλαβε ότι ο φάκελος ήταν παγιδευμένος

Φωτογραφία: Eurokinissi/Κώστας Κατωμέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάρη στα καλά αντανακλαστικά του απέφυγε τα χειρότερα ο δικαστικός, στην οικία του οποίου έφθασε χθες φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλαστικός φάκελος μεγέθους Α4 που έφθασε στο σπίτι του δικαστικού στον Υμηττό, με παραλήπτη τον ίδιο και αποστολέα κάποιον που υπέγραφε ως πανεπιστημιακός, κίνησε αμέσως τις υποψίες του.

Οι υποψίες του έγιναν, μάλιστα, πιο έντονες, όταν γκούγκλαρε το όνομα του αποστολέα και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πανεπιστημιακός με τέτοιο όνομα.

Αμέσως ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού, όπου και πίσω από μια μάντρα εναπόθεσε τον φάκελο.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα στο σπίτι του δικαστικού έφθασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με ειδικούς πυροτεχνουργούς, οι οποίοι και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον φάκελο υπήρχαν μπουλόνια, ξυραφάκια και συνδεσμολογία η οποία με το που θα άνοιγε ο φάκελος θα οδηγούσε σε έκρηξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαστικός Υμηττός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ