Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη -24ωρη απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι - iefimerida.gr

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη -24ωρη απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), υποβάλλοντας σε μία ακόμη ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό της πόλης.

Ύστερα από την 24ωρη απεργία της περασμένης Τετάρτης, αλλά κι άλλων κινητοποιήσεων που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με τη μορφή στάσεων εργασίας, το Συνδικάτο των Εργαζομένων του Οργανισμού αποφάσισε για σήμερα νέα 24ωρη απεργία, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα δύο μηνών.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργίας θα κυκλοφορήσουν ελάχιστα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Αντίθετα, κανονικά θα λειτουργήσει η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή 78Ν «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο», όπως, επίσης, το ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμΕΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΚΗ Απεργία λεωφορεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ