3 επιθέσεις και 3 καταλήψεις γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ -Μετά την εκκένωση καταλήψεων - iefimerida.gr

3 επιθέσεις και 3 καταλήψεις γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ -Μετά την εκκένωση καταλήψεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από άγνωστους δέχθηκαν τα ξημερώματα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και στα Πετράλωνα.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας πιθανότατα σιδηρολοστούς και σφυριά, οι δράστες εμφανίστηκαν γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται επί της οδού Ξενοφώντος με Τριανταφυλλίδη και προκάλεσαν φθορές στις τζαμαρίες, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.

Εντωμεταξύ, τη νύχτα άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Πετάλωνα.

Των δύο αυτών επιθέσεων είχε προηγηθεί η επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το κύμα των επιθέσεων, συνοδεύεται από κύμα καταλήψεων, σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Γιάνεννα και όλα αυτά έρχονται μετά τις επεμβάσεις της αστυνομίας για τη διάλυση καταλήψεων από ομάδες αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη γραφεία ΣΥΡΙΖΑ επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ