Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρώην Μις καταδικάστηκε και φυλακίστηκε γιατί επινόησε έναν ψεύτικο καρκίνο με στόχο να μαζέψει χρήματα.


Η Brandi Lee Weaver-Gates ομολόγησε ότι είπε ψέμματα για να τραβήξει την προσοχή. Αυτή η πρώην Μις Πενσυλβάνια συνελήφθη το 2015 και καταδικάστηκε χθες σε διετή φυλάκιση από την αμερικανική δικαιοσύνη. Η νεαρή 23χρονη είχε δηλώσει ότι έχει λευχαιμία και είχε ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα. Απέναντι στον δικαστή είπε ότι ήθελε απλά να κάνει την οικογένειά της να ενδιαφερθεί για εκείνη.

Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Brandi Lee Weaver-Gates είχε κατορθώσει να συλλέξει 30 000 δολάρια ώστε να κάνει την χημειοθεραπεία της, όπως έγραφε στο σάιτ της. «Για τις δύο τελευταίες θεραπείες, η Μπράντι πρέπει να πάει στο κέντρο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης. Αυτή η εκστρατεία θα την βοηθήσει να πληρώσει τη θεραπεία» έγραφε.
Η πρώην Μις πήγε πράγματι στο νοσοκομείο John Hopkins και είπε απλά στους δικούς της να περιμένουν σε μια αίθουσα αναμονής όσο εκείνη θα πήγαινε σε μια άλλη πτέρυγα προκειμένου να πιστέψουν όλοι ότι δέχεται θεραπεία. Μετά από πολλές ώρες γύρισε πίσω για να τους συναντήσει. Είχε μάλιστα ξυρίσει το κεφάλι της ώστε να κάνει την ιστορία της πιο πιστευτή, συμμετείχε σε ομάδες θεραπείας και πόζαρε με το κεφάλι ξυρισμένο.

Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ωστόσο, ανώνυμα γράμματα που έφτασαν στην αστυνομία, της χάλασαν τα σχέδια. Και δεν χρειάστηκε κόπος για να αποκαλυφθεί η σκευωρία. Οταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν να τους πει ποιά φάρμακα παίρνει, εκείνη δεν μπόρεσε να απαντήσει. Στη συνέχεια, ερεύνησαν την λίστα των ασθενών στην πτέρυγα του νοσοκομείου και το όνομά της δεν υπήρχε. Η πρώην Μις εκτός από τη φυλακή, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που απέκτησε με αυτόν τον τρόπο.

Το ψέμα μιας Μις: Ελεγε ότι έχει καρκίνο για να μαζεύει λεφτά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μις φυλακή καρκίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ