Κρίσιμες ώρες για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από βάρκα στη Ζάκυνθο -Τι λένε οι γιατροί του - iefimerida.gr

Κρίσιμες ώρες για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από βάρκα στη Ζάκυνθο -Τι λένε οι γιατροί του

Φωτογραφία: imerazante.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για τη ζωή του, από τη ΜΕΘ που νοσηλεύεται, συνεχίζει να δίνει ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητη βάρκα σε παραλία της Ζακύνθου.

Οι αρχικές προθέσεις των γιατρών ήταν να τον «ξυπνήσουν» με σκοπό να δουν τις πρώτες αντιδράσεις του, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση αναβλήθηκε για τρία ακόμη 24ωρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, o διευθυντής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης επεσήμανε ότι το νεαρό αγόρι εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο επτάχρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και πάντα σε καταστολή στη ΜΕΘ. Παρά τον αρχικό σχεδιασμό μας, να διακοπεί η χορηγούμενη αγωγή για το εγκεφαλικό οίδημα που αναπτύχθηκε, αποφασίστηκε, συνεκτιμώντας τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να συνεχιστεί κανονικά και να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο σε τρία 24ωρα. Ακολούθως θα ελέγξουμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου οπότε θα έχουμε και μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα έχουμε ανακοινώσει. Έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, τους οποίους και ενημερώνουμε. Εξακολουθούμε να κάνουμε όσα έχουμε υποχρέωση σαν γιατροί, συγκρατημένα αισιόδοξοι και με λίγη τύχη μπορούμε να τα καταφέρουμε».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ