Τα άκουσε χοντρά ο Ντα Κόστα, ένταση με Ντουρμάζ - iefimerida.gr

Τα άκουσε χοντρά ο Ντα Κόστα, ένταση με Ντουρμάζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόκκινο πανί για τον κόσμο του Ολυμπιακού έγινε ο Μανουέλ Ντα Κόστα στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (0-0).

Ο Μαροκινός αμυντικός, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Σιόβα λόγω τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καλή απόδοση και πολλοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους. Η μουρμούρα με την πάροδο του χρόνου μετατράπηκε σε αποδοκιμασίες και στο τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ο Ντα Κόστα συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος στη γιούχα. Ο ποδοσφαιριστής έδειχνε εμφανώς επηρεασμένος και αρκετά εκνευρισμένος, με τους «παλιούς» Μανιάτη και Τσόρι να σπεύδουν πάνω του για να τον ηρεμήσουν.

Παράλληλα, εντονα αντέδρασε ο Τζίμι Ντουρμάζ όταν έγινε αλλαγή από τον Βίκτορ κατά την διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Σουηδός πέρασε εκτός και την θέση του πήρε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, απόφαση που φάνηκε να εξοργίζει τον πρώτο. Αποτέλεσμα ήταν ο Ντουρμάζ να αντιδράσει ψιθυρίζοντας την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ με το ζόρι… έδωσε το χέρι στον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Καραΐσκάκη αποδοκιμασίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ