CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη - iefimerida.gr

CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δύο τρία τελευταία χρόνια η περιοχή του Χίλτον στα Ιλίσσια αναβαθμίζεται συνεχώς με εστιατόρια κυρίως -Vezene, Κουκουβάγια, CTC, Βασίλαινας (από Σεπτέμβριο 2016) - αλλά και μπαρ.

To CV Distiller είναι ένα all day bar που δεσπόζει στην περιοχή κι όχι μόνο.

Στο "τριεθνές" Βεντήρη, Χατζηγιάννη Μέξη & Σισίνη εκεί που στα τέλη του '80 κι αρχές του '90 διασκέδασαν χιλίαδες Αθηναίοι στα θρυλικά Sui Generis και Nostos άνοιξε τις πύλες του πριν από έναμιση χρόνο το CV Distiller μετακομίζοντας από τον Κεραμεικό. Το CV δεν είναι απλά ένα μπαρ. Είναι η ολοκλήρωση ενός ονείρου του Στέφανου Ψυλλάκη να "απλώσει" και να διαθέσει στο κοινό την τεράστια συλλογή του από αποστάγματα -μερικά από το οποία δεν τα βρίσκεις πουθενά στον κόσμο- αλλά και να "διηγηθεί" με το δικό του ευγενή τρόπο την έννοια του μπαρ. Για τον Ψυλλάκη το μπαρ είναι ένα μεγάλο "καταφύγιο" τεχνών, ιστορίας, πολιτικής, προσωπικών αφηγήσεων και φυσικά αλκοόλης κι ανθρώπινων συναισθημάτων.

Ένας "ανήσυχος" ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται χωρίς αυτή την "μίζερη" νοσταλγική ματιά στα βαριά μπαρ του παρελθόντος. Πατάει στο κλασ(σ)ικό δημιουργώντας το καινούργιο.

Στην Αθήνα το καλοκαίρι είναι σχεδόν αδύνατο να καθίσεις μέσα. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες που ζούμε (οι περισσότεροι), οι εξορμήσεις για ένα κοικτέιλ, ένα ποτό, μια μπύρα είναι σχεδόν καθημερινές. Το CV Distiller διαθέτει αυλή, δροσερό μπαρ και χαμογελαστούς ανθρώπους να σε περιποιηθούν. Όμορφα νεαρά αγόρια και κορίτσια, καταρτισμένα και με υψηλή την έννοια του "εξυπηρετείν" πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.

Στο μπαρ ο Θοδωρής Αναγνώστου κι ο Μάρκος Πρίφτης θα σε ταξιδέψουν με την τέχνη τους αλλά με τις άμετρητες ιστορίες γύρω από τα ποτά. Εξάλλου τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν μια μικρή ιστορία. Το Walking The Coast (Ρούμι, Κουμκουάτ & Λάιμ), το The Seductive Highball (Βότκα, Πεπόνι, Λάιμ & Τόνικ) και το Lion's Highball (Μπέρμον, Ανανά, Μέλι, Λάιμ, & Τζίτζερ Έιλ) είναι μερικά από τα δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ του CV. Μεγάλη συλλογή από τζίν (τζιν τόνικ το απόλυτο ποτό του καλοκαιριού) καλοδιαλεγμένες τεκίλες, άφθονο ρούμι, παγωμένη Chartreuse, απίστευτα κι αρκετά σπάνια πορτς της δεκαετίας του '60 και του '70 και φυσικά ο βασιλιάς: δεκάδες ουίσκι, εξαιρετικά ουίσκι, σπάνια ουίσκι...

Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν κι από δροσερές μπρουσκέτες με απίθανα υλικά από την Ελλάδα ,την Ιταλία,την Ισπανία, την Σκωτία. Μοναδικής ποιότητας αλλαντικά και τυριά. To CV δε ξεπαραδιάζει του πελάτες του. Έχει λογικές τιμές, στα πλάσια της αγοράς, με μία όμως μεγάλη διαφορά: την ποιότητα των υλικών. Είναι άλλο πράγμα να πίνεις ένα κοκτέιλ και τα σιρόπια κι οι χυμοί να είναι γεμάτα συντηριτικά κι άλλο πράγμα τα σιρόπια και οι χυμοί να είναι σπιτικά κι η βάση της αλκoόλης αυτό που λέμε πρίμιουμ. Καλό ποτό καθόλου πονοκέφαλος, κακό πότο δυσάρεστο πρωινό ξύπνημα!

Το CV distiller δεν είναι "ψόφιο". Η μουσική παίζει σημαντικότατο ρόλο. Ακομπλεξάριστο. Μουσική από όλα τα μέρη του κόσμου, παλιά αλλά κι εντελώς καινούργια! Η τζαζ συναντά την ελεκτρόνικα, η κλασσική μουσική τη ροκ και τη σόουλ. Καλοδιαλεγμένοι DJs φροντίζουν κάθε βράδι για αυτό.

Πίνεις, γελάς, διασκεδάζεις!

CV Distiller

Χατζηγιάνννη Μέξη 7, Χίλτον

210 7231767

CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 0
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 1
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 2
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 3
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 4
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 5
CV DISTILLER το bar με μια από τις καλύτερες κάβες στην Ευρώπη | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CV Distiller μπαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ