Προγνωστικά στον αγώνα Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά για το Champions League [βίντεο] - iefimerida.gr

Προγνωστικά στον αγώνα Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά για το Champions League [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Betarades.gr το οποίο σας κράτησε στοιχηματική «συντροφιά» σε όλη τη διάρκεια του Euro 2016, επανέρχεται στο iefimerida, με το στόχο των δύο κορυφαίων στον τομέα τους sites να μην είναι άλλος από το να σας δείξουν το... δρόμο προς το ταμείο.

Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, ο οποίος στις 21:45 υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον 3ο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Σε μια σχετικά άγνωστη διαδικασία μπαίνει ο Ολυμπιακός, που τα τελευταία χρόνια είχε… ξεσυνηθίσει τα πρώιμα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές απευθείας παρουσίες στους ομίλους του Champions League ως πρωταθλητές, τελευταία φορά που αναγκάστηκαν να παίξουν προκριματικά ήταν το 2009, όταν απέκλεισαν κατά σειρά τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερίφ Τιράσπολ. Είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν είναι έτοιμοι, το ρόστερ έχει κενά στο κέντρο της άμυνας και την επίθεση, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι τόσο μεγάλη, που θα καταστήσει έκπληξη ολκής οτιδήποτε διαφορετικό πέρα απ’ την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις δύο φιλικά κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο διάστημα της προετοιμασίας, αυτά εναντίον των Χορν (4-1) και Βέστερλο (3-2), έμειναν στην ισοπαλία με Βάκερ Ίνσμπουργκ (1-1), Γάνδη (2-2) και Κλαμπ Μπριζ (0-0), ηττήθηκαν απ’ τον Ατρόμητο (1-3) στην πρόβα τζενεράλε της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι. Μέτρια προς κακή η παρουσία των Πειραιωτών στο τελευταίο φιλικό, με τον Βίκτορ να συνεχίζει τους πειραματισμούς και να δείχνει ότι δεν έχει καταλήξει στην καλύτερη ενδεκάδα του. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει παίξει ποτέ η ίδια επιθετική τριάδα έστω σε δύο ημίχρονα, ενώ θέμα προέκυψε με τον Φορτούνη, ο οποίος δεν… τρελαινόταν να παίζει στα πλάγια. Ο Έλληνας άσσος μίλησε με τον προπονητή του και τουλάχιστον ενόψει της Χάποελ φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί εκεί όπου αρέσκεται να παίζει, δηλαδή σε θέση «10», κάτι που αλλάζει το 4-3-3 στο δοκιμασμένο 4-2-3-1.

Από την άλλη πλευρά, σπουδαία επιτυχία αποτελεί για τη Χάποελ Μπερ Σεβά και μόνο η παρουσία της στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα απ’ τη μαγική περσινή σεζόν, όπου κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της 70χρονης ιστορίας της. Είναι μια ομάδα με μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, συνολικά μόλις 26 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά θέληση και δίψα για διάκριση. Μπήκε στα προκριματικά στον προηγούμενο γύρο, όπου κατάφερε να αποκλείσει την πιο έμπειρη Σερίφ Τιράσπολ με νίκη 3-2 εντός έδρας και ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς.

«Η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να σταθεί με αξιοπρέπεια. Η πίστη υπάρχει, δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε σκοπό να δώσουμε πραγματικά το 100% για να αντεπεξέλθουμε», είπε ο κόουτς Μπαράκ Μπακχάρ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον μέσο Μπουζάγκλο. Ο Ισραηλινός χαφ της Χάποελ ζήτησε να αποχωρήσει καθώς διακρίνει ότι ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά, τη στιγμή που ο πατέρας του έχει πάρει «σβάρνα» τα ΜΜΕ και ασκεί κριτική στον προπονητή. Θέμα προέκυψε και με τον μέσο Όγκου, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζόρντι Κρόιφ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία σε σχέση με τους Ισραηλινούς, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα ότι απόψε αγωνίζονται στο γήπεδό τους. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό, ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε στα τελευταία 17/20 εντός έδρας παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στα 10 εξ αυτών σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα. Θεωρούμε, επομένως, ότι οι Πειραιώτες όχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα το πράξουν σημειώνοντας και αρκετά τέρματα. Επιλογή, λοιπόν, από τον αγώνα, ο Άσσος σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00.

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χαποελ μπερ σεβα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ