Κανάλι FOX: «Ο Κέρμιτ ο βάτραχος είναι κομουνιστής» - iefimerida.gr

Κανάλι FOX: «Ο Κέρμιτ ο βάτραχος είναι κομουνιστής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Έρικ Μπόλινγκ του οικονομικού δελτίου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox όλα τα μέλη του Muppet Show είναι κρυφο- κομουνιστές και κάνπουν πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια για να μισήσουν τον καπιταλισμό!
Στην εκπομπή «Follow The Money» ο παρουσιαστής είπε με αφορμή την πρόσφατη ταινία των Muppets στην οποία η χαρούμενη παρέα τα βάζει με έναν κακό ιδιοκτήτη μεγάλης πετρελαϊκής εταιρείας, πως είναι φανερό ότι κάποιοι αριστεριστές του Hollywood θέλουν να περάσουν αντικαπιταλιστικά μηνύματα στα παιδιά.
Στη συζήτηση συμετείχε και ο Νταν Γκέινορ ο οποίος πρόσθεσε «Το κάνουν εδώ και δεκαετίες. Το Hollywood, οι αριστεροί και τα media σιχαίνονται την πετρελαιοβιομηχανία. Σιχαίνονται την επιχειρηματική Αμερική, οπότε τους επιτίθενται μέσω ταινιών, είτε είναι το Cars 2 είτε είναι το Θα Χυθεί Αίμα» μάλιστα ο Γκέινορ είπε «Με αυτές τις ταινίες και την προπαγάνδα τους δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έχουμε κινήματα όπως το Occupy Wall Street.
Τί λέει ο άνθρωπος;

Μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ