Τα καπρίτσια της κυρίας Ιμπραΐμοβιτς -Εφυγε από 5άστερο ξενοδοχείο λίγες ώρες μετά το check in - iefimerida.gr

Τα καπρίτσια της κυρίας Ιμπραΐμοβιτς -Εφυγε από 5άστερο ξενοδοχείο λίγες ώρες μετά το check in

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για μία ακόμη φορά, βρέθηκε ο «πολύς» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Για να ακριβολογούμε, όχι ο ίδιος, αλλά η σύντροφός του, Helena Seger, που συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Ο λόγος; Εφυγε από το πεντάστερο ξενοδοχείο Lowry Hotel του Μάντσεστερ λίγες μόνο ώρες αφότου είχε κάνει check in, «παρασύροντας» μάλιστα τον Ζλάταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Ιμπραΐμοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του εν λόγω ξενοδοχείου και γι' αυτό μάζεψε τα πράγματά της και τον... σύντροφό της και πήγαν στο κοντινό, επίσης 5άστερο ξενοδοχείο Radisson Blu.

Ο Σουηδός επιθετικός, νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έφερε αντίρρηση στις «προσταγές» της 45χρονης συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, και έτσι μετακόμισαν στο ξενοδοχείο της επιθυμίας της.

«Το ξενοδοχείο Lowry είναι εξαιρετικό. Ακόμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο (σ.σ.: ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ) το χρησιμοποιεί αρκετές φορές. Προφανώς δεν ήταν αρκετά καλό για την κυρία Ιμπραΐμοβιτς», είπε πηγή, ανώνυμα, στην Daily Mirror.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ