Κρήτη, επίθεση ροτβάιλερ σε μωρό 20 μηνών -Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η μικρή - iefimerida.gr

Κρήτη, επίθεση ροτβάιλερ σε μωρό 20 μηνών -Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η μικρή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιατρικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Κρήτη έτσι ώστε να αποφασιστεί η μεταφορά ή όχι του μωρού σε εξειδικευμένο κέντρο των Αθηνών καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για το αριστερό του μάτι.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στη μικρή καταβάλλοντας προσπάθειες έτσι ώστε να κάνουν ότι μπορούν περισσότερο για τη μικρή. Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής που τραυματίστηκε από το ροτβάιλερ την περασμένη Κυριακή είναι καλή, και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται.

Στο ekriti.gr μίλησε ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος ο οποίος είπε ότι οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της μικρής, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα απο το σκυλί, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι. Παράλληλα σημείωσε πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί, αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να σωθεί το μάτι.

Η δικογραφία

Παράλληλα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη επίθεση σκυλί μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ