Υστερία: Απήχθη διάσημη μπλόγκερ από τον ISIS για να γίνει επίθεση στο Λονδίνο! - iefimerida.gr

Υστερία: Απήχθη διάσημη μπλόγκερ από τον ISIS για να γίνει επίθεση στο Λονδίνο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύμα υστερίας χτύπησε στην Ευρώπη, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις. Φαν της γνωστής βρετανής fashion blogger Μαρίνα Τζόις ανησυχούν ότι την έχουν απαγάγει και σχεδιάζουν να χτυπήσουν το Λονδίνο ...σήμερα.


Κι αυτό γιατί η Τζόις έγραψε ένα μήνυμα και καλεί τους φίλους της να πάνε σε ένα πάρτι που διοργανώνει στο Bethnal Green, στο ανατολικό Λονδίνο.

Υστερία: Απήχθη διάσημη μπλόγκερ από τον ISIS για να γίνει επίθεση στο Λονδίνο! | iefimerida.gr 0


Το hashtag #savemarinajoyce έγινε σχεδόν παγκόσμιο πρώτο trend (και στην Ελλάδα). Ολοι φοβούνται ότι ο ISIS χρησιμοποιεί την διάσημη μπλόγκερ για να μαζέψει κόσμο σε πάρτι, πριν κάνει επίθεση. To γεγονός είναι εντελώς απίθανο, σχεδόν αστείο, είναι ωστόσο ενδεικτικό της ευρωπαϊκής υστερίας μετά το κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων στην ήπειρο.

Υστερία: Απήχθη διάσημη μπλόγκερ από τον ISIS για να γίνει επίθεση στο Λονδίνο! | iefimerida.gr 1


Ορισμένοι παρατηρούν ότι στο τελευταίο της βίντεο, της 22ης Ιουλίου, η Μαρίνα εμφανίζεται ανήσυχη, με γουρλωτά μάτια και νευρική. Κοιτάει αμήχανα την κάμερα και σε κάποια στιγμή ένα δάχτυλο εμφανίζεται στην οθόνη, σαν κάποιος να της λέει τι να κάνει.
Ανάμεσα στο 12 και 14ο δευτερόλεπτο του βίντεο η μπλόγκερ ακούγεται μάλιστα να λέει χαμηλόφωνα: «Help me».

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου ανησύχησε τόσο πολύ από το πλήθος των καταγγελιών που αναγκάστηκε να μεταβεί στο σπίτι της μπλόγκερ για να κάνει έρευνα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Isis επίθεση Λονδίνο μπλόγκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ