Ιταλία: Συνελήφθησαν δύο Μαροκινοί ύποπτοι για τρομοκρατία - iefimerida.gr

Ιταλία: Συνελήφθησαν δύο Μαροκινοί ύποπτοι για τρομοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιταλική αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο Μαροκινών, είκοσι επτά και σαράντα τεσσάρων ετών, στα πλαίσια έρευνας που αφορά τρομοκρατική δράση.

Οι συλληφθέντες διέμεναν στην πόλη Σαβόνα, κοντά στην Γένοβα, και είχαν επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια την Ιταλία ως χώρα μόνιμης κατοικίας τους.

Η ιταλική αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι δύο Μαροκινοί προς το παρόν κατηγορούνται μόνον για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Όπως αναφέρει όμως ο Τύπος, μια γυναίκα η οποία τους είχε δανείσει πριν από τρεις μήνες το κινητό της, εντόπισε, στο «προφίλ» whatsapp των συλληφθέντων φωτογραφία νεαρής γυναίκας η οποία κρατά πολυβόλο.

Η ιταλική αστυνομία παρακολούθησε επί σειρά εβδομάδων την δραστηριότητα των δυο Βορειοαφρικανών και διαπίστωσε ότι δημιουργούσαν πλαστά προφίλ στο Facebook, χρησιμοποιώντας κινητά άλλων ατόμων, με πιθανό στόχο την διάδοση των ιδεών των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία συλήψεις μαροκινοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ