Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία

Φωτογραφίες: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνη της με τα παιδιά της ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Οπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέιτ μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ επιβιβάστηκε χθες το μεσημέρι στο 8 εκατ. λιρών μικρό αεροσκάφος Τσέσνα, το οποίο ανήκει στον δούκα του Γουεστμίνστερ και με το οποίο προτιμά να ταξιδεύει σε ιδιωτικές της εξορμήσεις, και πέταξε για τη νότια Γαλλία.

Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Pau-Pyrenees στη Νότια Γαλλία, κοντά στα σύνορα με την Ισπανία και αμέσως επιβιβάστηκε στα μαύρα Range Rover που την περίμεναν, μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Σύμφωνα με τοπικά γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν συνοδεύει τη γυναίκα του στην πρώτη της καλοκαιρινή εξόρμηση, ενώ, κατά τις ίδιες πηγές, η δούκισσα του Κέμπριτζ έφθασε στην περιοχή προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς.

Τα μαύρα τζιπ, λίγα λεπτά μετά την προσγείωση, κατευθύνθηκαν βόρεια, προς το Bearn and Gers, αλλά είναι άγνωστο το ποια ήταν η ακριβής τους κατεύθυνση.

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, σε απόσταση 70 μιλίων από το μικρό αεροδρόμιο βρίσκεται το παραθαλάσσιο resort της Biarritz.

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία | iefimerida.gr 1
Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία | iefimerida.gr 2
Η Κέιτ Μίντλετον πήρε τα παιδιά της και πήγε μόνη της διακοπές στη Νότια Γαλλία | iefimerida.gr 3

Εκτός από τα παιδιά της, την Κέιτ Μίντλετον συνοδεύουν η νταντά Μαρία Μποράλο και ένα μικρό γκρουπ ανδρών ασφαλείας. Μια ομάδα ανδρών της Σκότλαντ Γιαρντ είχε φθάσει πριν από μερικές ημέρες στη Νότια Γαλλία προκειμένου να τσεκάρει την περιοχή και φυσικά θα φροντίσει για την ασφάλεια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για όσο μείνει εκεί.

Οπως επισημαίνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το ταξίδι της δούκισσας δεν πληρώνεται από τους Βρετανούς φορολογουμένους, αφού είναι ιδιωτικό, ωστόσο ο βρετανικός λαός πληρώνει για την ασφάλεια της Μίντλετον.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, νωρίτερα φέτος, είχαν δεχθεί σφοδρή κριτική καθώς δεν εκπλήρωναν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν δούλευε τόσο όσο... έπρεπε, ενώ τον χειμώνα το έσκασαν κρυφά για διακοπές στις ελβετικές Αλπεις.

Φωτογραφίες: Wikipedia, Wikimedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον παιδιά διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ