Παλικάρι ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία – Πήρε «χρυσό» 1-1 από τον Αγιαξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Παλικάρι ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία – Πήρε «χρυσό» 1-1 από τον Αγιαξ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε αλλά τελικά και το 1-1 δίνει πολλές ελπίδες στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκςη πήρε απόψε χρυσή ισοπαλία με γκολ μέσα στην Ολλανδία από τον Αγιαξ και αποκτά πολλές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Ο επαναληπτικός στην Τούμπα σε μία εβδομάδα.

Στο 20' ο Ρίντεβαλ είχε δοκάρι, αλλά στο 27' ο Τζάλμα Κάμπος πρόλαβε την έξοδο του Σίλεσεν και από πολύ πλάγια θέση και μαρκαρισμένος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολλανδού γκολκίπερ για το 0-1. Στο 58' ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Άγιαξ, ο Ντόλμπεργκ, έπιασε δυνατό σουτ, ήταν απροετοίμαστος ο Γλύκος και έγινε το 1-1. Ο ΠΑΟΚ παρά την πίεση που δέχθηκε ανταποκρίθηκε και μάλιστα έχασε και καλές ευκαιρίες να φύγει νικητής.

Στο πλάι του ΠΑΟΚ στην «Amsterdam Arena» βρέθηκαν περίπου 2.000 οπαδοί του, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77' Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκαζί (88' Τσέρνι), Κασιέρα (58' Γιουνές), Ντόλμπεργκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο, Τζαβέλλας, Σάχοβ, Χαρίσης (69' Τζιόλης), Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες (84' Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης (91' Κουλούρης).

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Άγιαξ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ