Χωρίς Αλμέιδα και Πατίτο η ΑΕΚ στη Γαλλία - Αθώωση Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Χωρίς Αλμέιδα και Πατίτο η ΑΕΚ στη Γαλλία - Αθώωση Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τα δύο νέα μεταγραφικά της αποκτήματα θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το πρώτο ματς με τη Σεντ Εντιέν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Τιμούρ Κετσπάγια έκρινε ότι οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατρίσιο Ροντρίγκες είναι ανέτοιμοι και έτσι τους απέκλεισε από την αποστολή. Εκτός και ο τρίτος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Ντούνης. Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας.

Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκε πανηγυρικά από τα αρμόδια όργανα για την υπόθεση με τον Κύρκο. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνης, είχε ασκήσει έφεση για την αθώωση του «τίγρη» στην υπόθεση με τον παρατηρητή Κύρκο (είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνος πως τον είχε βρίσει και τον είχε απειλήσει στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα) και ζητούσε να διερευνηθεί απειλή εναντίον αξιωματούχου του αγώνα εντός γηπέδου (με κίνδυνο τιμωρίας για 1-3 χρόνια εκτός γηπέδων). Ωστόσο, αυτή απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων. Το μόνο που απομένει πλέον να διερευνηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας κατά πόσο υπάρχει θέμα απλής εξύβρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Σεντ Ετιέν ταξίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ