Νικήτρια της Eurovision κατέληξε σε κρατητήριο στην Κω -Το απίστευτο μπέρδεμα - iefimerida.gr

Νικήτρια της Eurovision κατέληξε σε κρατητήριο στην Κω -Το απίστευτο μπέρδεμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν πριν από λίγο καιρό η Καρόλα Χέγκβιστ αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κω, για να βοηθήσει πρόσφυγες, δεν περίμενε ότι θα ζούσε μία απίστευτη περιπέτεια.

Η Σουηδέζα τραγουδίστρια, που έχει αναδειχθεί νικήτρια στη Eurovision, μετά από ένα απίστευτο μπέρδεμα κατέληξε σε κρατητήριο στο νησί, αφού προηγήθηκε καταδίωξη με το αυτοκίνητο, από κάποιους που επιχειρούσαν να κλέψουν μία μηχανή σκάφους.

Η Carola- η τραγουδίστρια είναι γνωστή με το μικρό της όνομα- αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να πάει στην Κω για να βοηθήσει πρόσφυγες. Δεν μπορούσε να κάθεται στο σπίτι της και να παρακολουθεί άπραγη, ενώ άνθρωποι έφευγαν από την πατρίδα τους για να σωθούν. «Το να τραγουδώ σε φιλανθρωπικές συναυλίες δεν ήταν αρκετό. Ηθελα να είμαι στην πρώτη γραμμή», εξηγεί στην Aftonbladet.

Η Χέγκβιστ έχει πάρει μέρος τρεις φορές στον διαγωνισμό της Eurovision. Το 1983 ήταν τρίτη, το 1991 κέρδισε τον διαγωνισμό και το 2006 πήρε την πέμπτη θέση.

Στην Κω γνώρισε έναν Ιρανο-Νορβηγό και άρχισαν να συνεργάζονται. Ενα βράδυ, η τραγουδίστρια είδε κάποιους ανθρώπους που προσπαθούσαν να κλέψουν μηχανές σκαφών και προσπάθησε να τους σταματήσει. Κατάφερε να τους πάρει μία από τις μηχανές. «Ομως ήταν τρελοί και άρχισαν να με κυνηγούν. Ακολούθησε μία φρενήρης καταδίωξη, όπως στις ταινίες», λέει στη σουηδική εφημερίδα. Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν οχτώ πρόσφυγες από το Πακιστάν.

Τελικά, η Χέγκβιστ αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να τη βοηθήσουν, αλλά εκεί τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. «Οι κλέφτες άρχισαν να λένε ψέματα και έλεγαν ότι εγώ είχα κλέψει τη μηχανή. Επιπλέον είπαν ότι είχα πάρει χρήματα για να μεταφέρω τους πρόσφυγες», λέει η τραγουδίστρια. Οταν άρχισε να διαμαρτύρεται, ο τόνος της ανέβηκε και εκεί άλλαξαν όλα.

«Η αστυνομία άρχισε να με προσβάλει και όταν ανέβασα τη φωνή μου, με έβαλαν στο κελί. Δεν φοβήθηκα ποτέ πραγματικά, παρότι ήταν κάτι δυσάρεστο», λέει η Χέγκβιστ, η οποία αφέθηκε ελεύθερη μετά από λίγες ώρες. Ομως, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, δεν βρήκε τη μηχανή του σκάφους για την οποία είχαν γίνει όλα. Και η ίδια δηλώνει ότι ποτέ δεν έμαθε για τι κατηγορήθηκε.

Φωτογραφία: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρόλα Χέγκβιστ Eurovision Κως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ