Η αμήχανη στιγμή της Τζένιφερ Ανιστον -Εβαλε τα κλάματα μπροστά στο κοινό [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή της Τζένιφερ Ανιστον -Εβαλε τα κλάματα μπροστά στο κοινό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα ξέσπασε η Τζένιφερ Ανιστον με αφορμή μια προσωπική ερώτηση που της απήθυνε ένας έφηβος.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην τελετή απονομής βραβείων στο Giffoni Film Festival στην Ιταλία όταν ένας νεαρός που βρισκόταν στον κοινό την ρώτησε αν έχει ξυπνήσει ποτέ και δεν ήξερε ποια ήταν και τι έκανε με τη ζωή της.

«Δεν υπάρχουν αρκετά δάχτυλα χεριών και ποδιών σ’ αυτή την αίθουσα για να μετρήσουν τις φορές που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο» εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, είτε είμαστε σερβιτόροι είτε ψήστες, είτε μαθητές ή οτιδήποτε άλλο είμαστε, στο τέλος μιας ημέρας που έχει φτάσει στα άκρα, σκέφτεσαι ότι ‘δεν μπορείς να πας παρά πέρα’. Ότι αυτό που ζεις είναι πάρα πολύ για σένα. Σκέφτεσαι ότι η καρδιά σου δεν μπορεί να το αντέξει, ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις. Πρέπει όμως με έναν τρόπο να το ξεπεράσεις και να πεις ναι μπορώ» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον κλάματα Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ