Η μεγάλη μέρα της μάχης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ - iefimerida.gr

Η μεγάλη μέρα της μάχης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέναντι στις ολλανδικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει κακή παράδοση και απόψε απέναντι στον Άγιαξ στο «Amsterdam Arena» (21.45 ΟΤΕSport 1) θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα, για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς, είναι άκρως σημαδιακό, αφού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει να πάρει την άτυπη ρεβάνς απέναντι στον Αίαντα, μετά από έξι χρόνια, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς, σε εκείνον τον αποκλεισμό με δύο ισοπαλίες. Για τον ΠΑΟΚ το βασικό είναι να μην ηττηθεί στην Ολλανδία και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει με τη δύναμη της έδρας του, να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό της επόμενης βδομάδας.

O 39χρονος τεχνικός, θα έχει όπως όλα δείχνουν, τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Λέοβατς στα άκρα, ενώ Κρέσπο και Τζαβέλλας θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, Σάχοφ και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, με τους Κάμπος και Ροντρίγκεζ στα άκρα και τον Πέλκα, πίσω από τον Αθανασιάδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Ολλανδοί, δεν υπολογίζουν για την αποψινή αναμέτρηση τους Μίλικ, Μποζούν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέστερμαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Χαβιέ Φερνάντεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μανουέρα και Γκαρσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Άγιαξ Champions League προκριματικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ